Vandaag vóór 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Gratis verzonden vanaf 50 euro
Menu
Veilig betalen met iDEAL Alles wordt verzonden via PostNL
Uw winkelmandje is nog leeg

Ledpanelen


Diverse ledpanelen zowel in ecouitvoering als ook in High Lumen Paneel
Beide uitgevoerd met  driver, 1.5 met snoer en stekker
De eco panelen zijn de meest verkochte panelen met witte aluminum rand en opaalplaat. Door de opaalplaat hebben de ledpanelen een gelijkmatige lichtverdceling en een lage verblindingsfactor (URG 22).
De aluminium achterplaat zorgt voor een optimale koeling en voor een langere levensduur en minimale lichtuitval.
Uitgevoerd in 3000K, 4000K en 6000K

Afmetingen:60 x 60 en 120 x 30 
Wattage: 40 Watt
Powerfactor: > 0.95
CRI : >80
Stralingshoek: 120 gr
Garantie: 3 jaar
Levensduur: 35.000 branduren
IP40

Ook te leveren met pendelsets en opbouwframes

Algemenin informatie betreffende ledpanelen
Led driver
Een bepalende factor die de kwaliteit van Led verlichting beïnvloedt is de Led Driver. De keuze voor een inferieure driver is uiteindelijk dan ook een kostbare. Een Led paneel is een (dun) gesloten systeem waardoor warmte slecht kan worden afgevoerd. Met een externe driver wordt warmte beter afgevoerd, is de levensduur optimaal, en de kans op storingen en uitval zeer klein. De meeste Led panelen zijn voorzien van een externe driver.
Garantie
De meeste fabrikanten garanderen een levensduur van 50.000 uur als het om de Led zelf gaat. De werkelijke levensduur is echter grotendeels afhankelijk van de gebruikte driver en de warmtehuishouding (warmteafvoer) van de Led.
Garantie
Led panelen behoren inmiddels tot de prijsvechtersmarkt en de kwaliteitsverschillen zijn enorm. Met een garantietermijn van 5 jaar op de Led panelen laten we zien dat we een leverancier zijn die voor kwaliteit gaat. Aluminium behuizing Led’s kunnen slecht tegen warmte dus warmteafvoer (ofwel koeling) is een belangrijk kwaliteitskenmerk. De meeste  Led Panelen hebben een aluminium behuizing zodat de warmte goed wordt afgevoerd. Efficiëntie
De hoeveelheid licht (Lumen) die een Led per Watt produceert wordt weergeven als systeemefficiëntie. Onze panelen scoren met een lichtopbrengst van >100 Lm /Watt zeer hoog in gebruiksefficiëntie, waardoor deze in aanmerking komen voor Energie InvesteringsAftrek (EIA)
Verder lezen..